11/06/2023

ALIGN Pilates: Izkušnja pilatesa na višji ravni

Pilates je postala priljubljena vadba v zadnjih nekaj letih zaradi svojega poudarka na krepitvi mišic trupa, gibljivosti in ravnotežja. Medtem ko se večina ljudi udeležuje pilatesa v studiih ali fitnes centrih, so nekateri začeli izvajati pilates tudi doma. 

Podjetje sta leta 2010 v Združenem kraljestvu ustanovila mož in žena Alastair in Rachel Greer, izkušena pilates strokovnjaka, ki se zavedata pomembnosti pravilne tehnike in drže med izvajanjem pilates vaj. Izdelane so iz najboljših materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo, kar je še posebej pomembno pri pogosti uporabi v studiih in doma.

PONUDBA 
Align-Pilates ponuja obsežen nabor opreme za pilates studio, kot tudi inovativen izbor domačih reformerjev. Njihova oprema je priljubljena med pilates trenerji in ljubitelji po vsem svetu. Reformerji so osnovni del pilates opreme, ki pomagajo pri raztezanju in krepitvi mišic, ki so težko dosegljive s klasičnimi vajami. Align-pilates je brez dvoma znamka, ki vas s svojimi reformerji ne bo razočarala. 

POSLANSTVO 
Njihovo poslanstvo je približati prednosti vadbe pilatesa na napravah (kar je prvotno ponujal Joseph Pilates) čim širšemu občinstvu. To počnejo tako, da znižujejo stroške kakovostne opreme za pilates, da pomagajo pri širjenju komercialnih studiev za pilates, ki so bili v mnogih državah omejeni zaradi visokih stroškov opreme. Podobno je Align-Pilates razvil vrsto inovativnih domačih reformerjev za pilates, ki stojijo ali se zložijo za enostavno shranjevanje in uporabniku omogočajo, da prinese izkušnjo pristne naprave za pilates v udobje svojega doma ali pisarne. 

REFORMER F3 
V svoji ponudbi imajo številne reformerje, vključno s svojim najnovejšim modelom - zložljivim reformerjem F3. Ta zložljivi reformer je idealen za tiste, ki nimajo veliko prostora v svojem domu ali želijo enostavno shranjevanje po končani vadbi. F3 ima vse značilnosti standardnega reformerja, vendar z večjo fleksibilnostjo glede uporabe. Lahko ga uporabljate tako za vadbo nog, rok in trebuha, kot tudi za izboljšanje drže in ravnotežja.

 

Za tiste, ki razmišljajo o domači vadbi, a niso prepričani, kako začeti, je Align-Pilates sigurno prava izbira. Vztrajnost in doslednost sta ključna za uspeh v pilatesu. S pomočjo opreme Align-Pilates lahko dosežete svoje cilje, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik.