24/05/2023

keiser_blog

KEISER - Kjer se srečata znanost in fitnes

Keiser je športna znamka, ki se je uveljavila na trgu po vsem svetu. Podjetje je leta 1976 v Združenih državah Amerike ustanovil Dennis Keiser, nekdanji tekmovalni kolesar in inženir. Njihovi izdelki, ki vključujejo kardio opremo in opremo za moč, so izjemno priljubljeni zaradi svoje kakovosti, trajnosti in naprednih funkcij. Keiser z uporabo pnevmatske upornosti omogoča izvedbo vseh vaj pri veliki hitrosti brez negativnih posledic, kar je pogoj za dober trening moči. 

PNEVMATSKI NAČIN DELOVANJA
S pnevmatsko tehnologijo ostanejo mišice aktivne v celotnem razponu gibanja in hitrosti, z zmanjšano obremenitvijo mišic, vezivnega tkiva in sklepov. Tako lahko varno izboljšamo fizično zmogljivost.

https://youtu.be/NUPAJAJPRyo

KOLO M3i
Kolo M3i velja za najbolj prodajano sobno kolo v svetu vrhunskega športa. Njihova kolesa se uporabljajo tako v svetu vrhunskega športa, rekreativnega športa, rehabilitaciji kot tudi vadbi s starostniki. Keiser je prvi razvil kolo, ki deluje na magnetnem uporu in zagotavlja tiho in zelo natančno delovanje. Kolo ima Bluetooth povezavo, kar omogoča kompatibilnost z najpopularnejšimi aplikacijami za vadbo kot so Zwift in podobne.

KEISER FUNCTIONAL TRAINER
Keiser Functional Trainer je osrednji produkt serije Infinity. Kot že ime pove, je večnamenski trenažer za popolno telesno vadbo. Uporablja se lahko za več sto različnih vaj, od rehabilitacije do aplikacij v športu in je eden najbolj osnovnih in vsestranskih pnevmatskih trenažerjev na svetu. Trenažer FT omogoča trening pri katerikoli hitrosti, saj ni kot drugi t.i. “cable” trenažerji, kjer v zadnji fazi vleka ali potiska sila uteži roko ali telo potegne nazaj. S svojo zasnovo in varčevanjem prostora predstavlja pripomoček, ki nadomesti celo vrsto trenažerjev in uporabniku zagotavlja varen in merljiv trening. Predstavljajte si, da lahko za vsak potisk, vlek ali poteg izmerite silo in tako izenačite sposobnosti leve in desne polovice telesa ter posledično dosežete simetrijo, ki prispeva k vašemu napredku in optimalnemu gibanju telesa. Trenažer omogoča popoln nadzor nivojev upora. Pnevmatski upor za katerega poskrbi kompresor (potrebno ga je dokupiti), zagotavlja enakomeren upor skozi celoten poteg, potisk ali sprint in s tem zmanjša pritisk na vezivna tkiva in sklepe.

TRAJNOST IN VZDRŽJIVOST
Vsi njihovi izdelki so izdelani v USA iz najboljših materialov, poleg tega pa nenehno iščejo nove načine za zmanjšanje svojega vpliva na okolje in zmanjšanje odpadkov.