16/07/2023

NOHRD: Kako oprema za vadbo lahko postane umetniško delo

NOHRD je blagovna znamka, ki izstopa na področju športne opreme s svojim edinstvenim dizajnom in visoko kakovostjo materialov. Njihova posebnost je uporaba lesa, ki se v kombinaciji z modernimi elementi odlično prilega sodobni notranji opremi.  

NOHRD je bil ustanovljen leta 2005 v Nemčiji. Njihova glavna usmeritev je ustvarjanje elegantne, trajnostne in uporabniku prijazne opreme za fitnes. Njihova edinstvena filozofija vključuje združevanje funkcionalnosti, dizajna in trajnosti, kar ima za posledico izjemno kakovostno opremo, ki je primerna za vsakogar.

Podjetje je prejelo več nagrad in priznanj za svoje inovativne in okolju prijazne izdelke. Nekatere od nagrad, ki jih je prejelo podjetje NOHrD so: 

ISPO nagrada: NOHrD je prejel več ISPO nagrad. Ta nagrada velja za eno najprestižnejših nagrad v športni industriji. Podjetje je prvo ISPO nagrado prejelo leta 2011 za WaterRower Classic. Nagrajeni so bili tudi WaterRower Natural, Swing Tower in Sprintbok. 

Red Dot Design Award: To nagrado prejmejo izdelki, ki kažejo izjemno oblikovalsko kakovost in inovativnost. Podjetje je prvo nagrado Red Dot Design Award prejelo leta 2011 za WaterRower Classic. Kasneje jo je prejela tudi druga njihova oprema, kot je WaterRower Natural, Swing Tower in Wall Bars.

Nagrada German Design Award: Podjetje NOHrD je prejelo tudi nagrado German Design Award, ki jo prejmejo izdelki, ki predstavljajo inovativno oblikovanje in izjemno kakovost. Podjetje je nagrado prejelo leta 2016 za Sprintbok tekalno stezo. 

ELEGANCA LESA
Njihovi leseni materiali so zelo elegantni in omogočajo, da se njihovi izdelki odlično prilegajo različnim interierjem, ne glede na slog. Poleg tega les zagotavlja odlično trajnost in kakovost, kar je zelo pomembno za opremo, ki se uporablja vsak dan. Oblikovno dovršene naprave so na voljo v jesenovem, hrastovem, češnjevem ali orehovem lesu ali pa v temnejših barvnih modelih Club. Vsi imajo možnost oblazinjenja iz umetnega ali pravega usnja.  

TEK NA NIVOJU
SPRINTBOK je tekaška steza, ki jo odlikuje izjemna funkcionalnost in privlačen dizajn. Steza je zasnovana tako, da se prilagaja posameznikovi hitrosti teka in tako nudi odlično izkušnjo tekaške vadbe. Sprintbok NOHrD ne pozna omejitev hitrosti in ne zahteva nastavitev. Stezo se lahko uporablja pri pohodni hitrosti ali pa hitrem teku, odvisno od vaših želja in spodobnosti. Tek je enostaven in naraven, hkrati pa učinkovitejši, saj je na tej stezi poraba kalorij kar za 30% večja. Sprintbok ima elegantno in trpežno držalo s tabličnim računalnikom. Uporabniki lahko spremljajo podatke o zmogljivosti med uporabo, pa tudi izbirajo med številnimi vnaprej načrtovanimi tekaškimi vadbami in teki v pokrajini.  

Vse NOHRDove naprave so zasnovane za enostavno uporabo, tudi za začetnike, hkrati pa ponujajo dovolj izzivov za naprednejše uporabnike. Če ste ljubitelj fitnesa ter iščete visokokakovostno, trajnostno in elegantno opremo, potem je NOHRD prava izbira za vas. Njihovi izdelki so edinstveni, inovativni in primerni za vsakogar, ki si želi kakovostno opremo za vadbo v udobju svojega doma. Lahko se napiše še kaj v smislu, da naprave niso le kos športne opreme temveč tudi dodatek k pohištvu