08/08/2023

WOODWAY: Vadba, ki povezuje naravo in tehnologijo

Woodway je znamka, ki je specializirana za izdelavo tekaških stez. Ustanovljena je bila v Združenih državah Amerike. Njihove tekaške steze veljajo za ene najboljših na trgu, saj nudijo odlično izkušnjo tekačem vseh ravni, od začetnikov do vrhunskih atletov.

IMPRESIVNA KVALITETA
Ena od najbolj impresivnih lastnosti Woodway tekaških stez je njihova oblika. Steza je oblikovana tako, da simulira naravno gibanje tekačev. Njihove tekaške steze so opremljene s tekalno površino, ki je izdelana iz visoko kakovostnih materialov in nudi odličen oprijem tudi pri visoki hitrosti. Poleg tega pa je površina tekaške steze oblikovana tako, da se prilagaja stopalom in zmanjšuje pritisk na sklepe, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe. Vrhunska kakovost Woodway tekaških stez pa se ne konča le pri izdelavi. Steze so tudi zelo zanesljive in vzdržljive, kar je ključnega pomena pri pogosti uporabi v telovadnicah in fitnes centrih. Življenjska doba Woodway tekaških stez je 5-10x daljša od konkurenčnih tekaških stez. Kar 95% tekaških stez, ki so bile prodane v zadnjih 18 letih, so še v uporabi. 

 

WOODWAY 4 FRONT
Ena od glavnih značilnosti tekaške steze Woodway 4 Front je njena površina za tek, ki je narejena iz posebnega materiala, imenovanega Slat Belt, ki absorbira šoke in vibracije na sklepe ter vezivna tkiva. Gre za najbolj inovativno, najbolj vdržlijvo in obstojno ter najbolj udobno tekaško stezo na tržišču. Razvita je bila z glavnim vodilom, da je občutek teka podoben teku na naravni podlagi na prostem. Vsaka tekaška steza nudi 3 različne načine treninga: klasičen, dinamičen in uporovni.

Če ste navdušen tekač ali pa iščete kakovostno tekaško stezo za svoj dom, je Woodway zagotovo vreden razmisleka. Njihove tekaške steze nudijo vrhunsko izkušnjo in so zasnovane tako, da lahko učinkovito izboljšate svojo telesno pripravljenost in dosežete svoje cilje.