Komplet - elastika za pilates + masažna žogica

Šifra izdelka: komplet-dodatkov.elastika-zogica
Pošlji povpraševanje
Komplet najbolj uporabnih pripomočkov za vadbo.

Komplet za pilates vključuje vse, kar potrebujete za učinkovito vadbo in sprostitev mišic.

RfX elastika za pilates je enostavna za uporabo in omogoča različne vaje za krepitev mišic in izboljšanje gibljivosti.

Poleg elastike je lahko v kompletu tudi blazina za pilates, ki je zasnovana za zagotavljanje udobja in podpore med vadbo. Blazina je izdelana iz kakovostne gume in omogoča stabilno podlago za izvajanje različnih vaj.

Elastični trakovi RfX Hip Band so odličen način za krepitev mišic in izboljšanje gibljivosti telesa. Z njimi lahko izvajate številne vaje, ki ciljajo na različne mišične skupine.

RfX utežke za gležnje in zapestja so odličen pripomoček za povečanje intenzivnosti vaše vadbe. Uteži so izdelane iz kakovostnih materialov in se enostavno pritrdijo na vaše zapestje ali gležnje, kar omogoča dodaten upor pri različnih vajah za krepitev mišic. Zaradi svoje majhnosti so priročne za uporabo doma ali v fitnesu ter za uporabo na poti.

Komplet lahko vključuje tudi RfX masažno žogico, ki je odličen pripomoček za sproščanje mišic po vadbi ali med pavzami med vadbo. Masažna žogica pomaga pri sproščanju napetosti in bolečin v mišicah ter povečuje gibljivost in prožnost.

Z vključitvijo elastike, elastičnih trakov, blazine, masažne žogice ali žoge za pilates v vašo vadbeno rutino, boste lahko dosegli boljše rezultate in izboljšali svojo telesno pripravljenost ter zmanjšali možnost poškodb. Komplet je priročen in enostaven za uporabo ter je idealen za uporabo doma ali na poti.