ReformX

Sixpad

Produkti Sixpad delujejo na principu EMS in so plod japonskega razvoja v sodelovanju z Cristianom Ronaldom.

Glavne značilnosti:

Kaj je EMS?

What is EMS

Normalno se mišice prožijo z impulzi, ki jih možgani prenašajo skozi naš živčni sistem.
EMS, okrajšava za "electrical muscle stimulation" (Električna stimulacija mišic), proži električne impulze, ki ustvarijo nehoteno krčenje mišic in s tem sprožijo vadbo.
Običajna telesna aktivnost porabi približno 30% mišičnih vlaken medtem, ko jih 70% miruje. EMS lahko učinkovito usmeri in spodbudi tudi mirujoča vlakna.

Poznamo hitra in počasna mišična vlakna. Hitra mišična vlakna, ki vodijo v oblikovano telo, so plod konstantnega napornega treninga pri težkih obremenitvah. 
EMS stimulira hitra mišična vlakna že pri nizkih obremenitvah in tako vodi v lažje oblikovanje telesa.

Princip delovanja

Sixpad je bil razvit v sodelovanju z japonskim profesorjem, Toshijem Moritanom, ki že več kot 40 let preučuje in se ukvarja z učinki EMS treniranja. Na podlagi dolgoletnega razvoja je bilo dokazano, da je vadba najbolj učinkovita pri 20Hz  frekvenci impulzov.

Trening

23 minutni trening program je bil razvit z nasveti Cristiana Ronalda v sodelovanju s strokovnjakom Toshijem Moritanom. Celoten trening je programiran avtomatsko in je sestavljen iz ogrevanja, treninga in ohladitve. Po zaključku treninga se naprava izklopi avtomatsko. Impulzi so proženi s 20Hz frekvenco in se jim glede na težavnost vadbe povečuje amplituda.

Sixpad 23 minutes training session

Rezultati

Z ultrazvokom so bili izmerjeni rezultati treningov z napravo AbsBelt. Po 8 tednih vsakodnevne uporabe se je trebušna mišica "Rectus Abdominis" povečala za 29%. 
RectusZ napravo Bodyfit in treningom tricepsa se je mišica po 8 tednih vsakodnevne uporabe povečala za 12%.
Sixpad Bodyfit

Več rezultatov uporabe lahko najdete TUKAJ.

 Aplikacija Sixpad

Produkti Sixpad omogočajo Bluetooth povezljivost z uradno aplikacijo "Sixpad App" na operacijskih sistemih IOS in Android.

Sixpad App

English