ReformX

Studio Pilates Reformers

Profesionalna pilates oprema

Profesionalni pilates reformerji omogočajo visokokakovostno vadbo in so zasnovani za enostavno postavitev v studijih. Z različnimi možnostmi in aluminijastimi okvirji A* & C* serije reformejev ponujajo fleksibilno rast vsakemu studiju. Vsi reformerji imajo garancijo in jih lahko uporabljajo vsi uporabniki z maksimalno težo 150kg.

 

A8 REFORMER


A8 je vodilni reformer v našem naboru izdelkov. Ponuja izpopolnjene zmogljivosti, obsežno prilagodljivost in najdaljiši hod vozička med vsemi standardnimi reformerji na trgu.

 

KLIKNI TUKAJ ZA NAKUP A8 PILATES REFORMER-JA

 

M8-PRO REFORMER M8 pilates reformer iz trdnega severnoameriškega javorja, je tilno oblikovan reformer z vsemi sodobnimi funkcionalnostimi, izboljšanim delovanjem ter tihim, tekočim in izredno velikim 104cm hodom vozička.

 

KLIKNI TUKAJ ZA NAKUP M8 PRO PILATES REFORMER-JA

 

C8-S REFORMERReformer prinaša veliko izboljšav, v primerjavi s prejšnjo peto generacijo. Z vsemi funkcijami, je to reformer, ki se predstavlja z dizajnersko obliko.

 

KLIKNI TUKAJ ZA NAKUP C8-S PILATES REFORMER-JA

C8-PRO RC REFORMERNovi C8 Reformer ima v primerjavi s C2 PRO RC nekoliko tišje delovanje vozička saj ima namesto 4ih koles kar 8! To ne omogoča zgolj tišje delovanje vendar tudi mehkejše gibanje.
 

KLIKNI TUKAJ ZA NAKUP C8 PRO PILATES REFORMER-JA

ZA PRIMERJAVO MED REFORMERJI KLIKNI TUKAJ

English