ReformX

Sixpad

Produkti Sixpad delujejo na principu EMS in so plod japonskega razvoja v sodelovanju s Cristianom Ronaldom.

Glavne značilnosti:

Kaj je EMS?

What is EMS

Normalno se mišice prožijo z impulzi, ki jih možgani prenašajo skozi naš živčni sistem.
EMS, okrajšava za "electrical muscle stimulation" (Električna stimulacija mišic), proži električne impulze, ki ustvarijo nehoteno krčenje mišic in s tem sprožijo vadbo.
Običajna telesna aktivnost porabi približno 30% mišičnih vlaken medtem, ko jih 70% miruje. EMS lahko učinkovito usmeri in spodbudi tudi mirujoča vlakna.

Poznamo hitra in počasna mišična vlakna. Hitra mišična vlakna, ki vodijo v oblikovano telo, so plod konstantnega napornega treninga pri težkih obremenitvah. 
EMS stimulira hitra mišična vlakna že pri nizkih obremenitvah in tako vodi v lažje oblikovanje telesa.

Princip delovanja

Sixpad je bil razvit v sodelovanju z japonskim profesorjem, Toshijem Moritanom, ki že več kot 40 let preučuje in se ukvarja z učinki EMS treniranja. Na podlagi dolgoletnega razvoja je bilo dokazano, da je vadba najbolj učinkovita pri 20Hz  frekvenci impulzov.

Trening

23 minutni trening program je bil razvit z nasveti Cristiana Ronalda v sodelovanju s strokovnjakom Toshijem Moritanom. Celoten trening je programiran avtomatsko in je sestavljen iz ogrevanja, treninga in ohladitve. Po zaključku treninga se naprava izklopi avtomatsko. Impulzi so proženi s 20Hz frekvenco in se jim glede na težavnost vadbe povečuje amplituda.

Sixpad 23 minutes training session

Rezultati

Z ultrazvokom so bili izmerjeni rezultati treningov z napravo AbsBelt. Po 8 tednih vsakodnevne uporabe se je trebušna mišica "Rectus Abdominis" povečala za 29%. 
RectusZ napravo Bodyfit in treningom tricepsa se je mišica po 8 tednih vsakodnevne uporabe povečala za 12%.
Sixpad Bodyfit

Več rezultatov uporabe lahko najdete TUKAJ.

 Aplikacija Sixpad

Produkti Sixpad omogočajo Bluetooth povezljivost z uradno aplikacijo "Sixpad App" na operacijskih sistemih IOS in Android.

Sixpad App

 

Testimonials

Pogosta vprašanje FAQ

 1. Se lahko uporablja vsak dan?
  Da, uporablja se lahko vsak dan. Vendar uporabite le enkrat na dan na isti del telesa. Ne uporabljajte več kot enkrat na istem območju, saj lahko to povzroči utrujenost mišic. Če zaznate na koži ali telesu nekaj nenormalnega, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom.
 2. Ali ga lahko uporabljam v kopalnici?
  Izdelek ni vodoodporen. Ne uporabljajte ga v kopalnici, saj lahko to povzroči nesrečo, poškodbe, poškodbe ali umazanijo izdelka.
 3. Na kateri težavnosti naj ga uporabljam?
  Pri prvi uporabi uporabite šibko raven. Ko ste navajeni na šibko raven, jo prilagodite po želji.
 4. Ali je v redu, da pred uporabo nanesete nekaj losjona ali kreme za telo?
  S tem boste zmanjšali oprijem gelnih listov in lahko oslabili občutek stimulacije, zato pred uporabo na kožo ne polagajte ničesar.
 5. Ali obstajajo kraji ali pogoji, ko jih ne bi smel uporabljati?
  Ne uporabljajte na delih nad vratom (glava, obraz itd.), na predelih okoli srca, na hrbtenici, prsnem košu ali lopaticah. Poleg tega ne uporabljajte, če imate kakršne koli bolezni srca. Glejte navodila za uporabo na strani 2.
 6. Ali je dovoljeno uporabljati izdelek med nosečnostjo ali takoj po porodu?
  Ne, ne uporabljajte tega izdelka ob takih časih. Ženske po porodu ali doječe naj se posvetujejo s svojim zdravnikom.
 7. Ali lahko izdelek uporabljate med spanjem?
  Izdelka ne uporabljajte med spanjem.
Slovenian