RfX All-In-One Bundle

Šifra izdelka: rfx-all-in-one-bundle

249,89 €*

% 293,99 €* (15% prihranek)
ReformX price match guarantee
Pošlji povpraševanje
Loan Icon

Na voljo je obročno odplačevanje! Pridobite ta izdelek z enostavnimi mesečnimi plačili.
Preveri višino obroka Pošlji povpraševanje

Predstavljamo RfX All-In-One paket, ki združuje vse bistvene pilates pripomočke iz naše nove kolekcije pilates pripomočkov RfX in vam zagotavlja popoln nabor orodij za preoblikovanje celotnega telesa in izboljšanje zmogljivosti. 

V ta paket so vključene 1 kg uteži RfX Motion, ki so skrbno izdelane za intenzivnejšo vadbo in največji možni razvoj mišic. S svojo vsestransko zasnovo se brez težav vključijo v katero koli vadbeno rutino in ponujajo dinamičen način za povečanje moči in vzdržljivosti.

Sledijo inovativne uteži RfX Sculpt s težo 2 kg, ki so oblikovane tako, da so namenjene specifičnim mišičnim skupinam in natančno izpopolnjujejo vašo postavo. Zasnovane so za udobje in učinkovitost, zagotavljajo odličen oprijem in stabilnost ter vam omogočajo, da z lahkoto oblikujete svoje telo.

Komplet dopolnjujejo naši obvezni rekviziti za pilates: 4,5-kilogramski RfX Core Circle, 7-kilogramski RfX Balance Beam in  RfX Balance Ball. RfX Core Circle je vsestranski pripomoček, namenjen izboljšanju moči, gibljivosti in stabilnosti, RfX Balance Beam pa izboljša ravnotežje, funkcionalno pripravljenost in moč jedra. Ravnotežna žoga RfX pa služi kot vsestransko orodje za rehabilitacijo, vadbo in sprostitev, saj ponuja širok spekter uporabe, od krepitve in aktivacije globokih mišic do vaj za ravnotežje in raztezanja.

Obvestilo: Vsa naročila bodo obdelana in odposlana konec maja. Za dodatne informacije ali pomoč nas kontaktirajte na info@reformx.si.