RfX Balance Beam

Šifra izdelka: rfx-balance-beam
Pošlji povpraševanje
RfX Balance Beam je zasnovana za izboljšanje vaše moči, ravnotežja in kondicije. Ta palica predstavlja dinamično orodje za aktivacijo vseh glavnih mišičnih skupin, hkrati pa ponuja raznolike možnosti uporabe

Zaradi svoje zasnove in teže, RfX Balance Beam ni namenjen le dvigovanju, ampak je tudi idealen za treninge, ki se osredotočajo na kontrolirane gibe, ki krepijo tako jedro telesa kot tudi spodnji in zgornji del

Svojo vadbo lahko prilagodite tako, da izkoristite težo palice za povečanje intenzivnosti vaj, ki so ključne za razvoj funkcionalne moči in boljšo telesno pripravljenost.

Naš Balance Beam je izdelan iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo trpežnost in dolgotrajno uporabo. Njegova gladka, a trdna površina zagotavlja izvrsten oprijem, ki omogoča varno in učinkovito izvajanje vaših najljubših vaj. Svojo vadbeno rutino lahko zdaj razširite z vajami, ki jih prej niste mogli izvajati - vse z eno samo palico.

Teža palice: 7 kg. 

Prosimo, upoštevajte, da bodo vsa prednaročila obdelana in odposlana ob koncu meseca maja. Za več informacij ali pomoč nas kontaktirajte na info@reformx.si.