RfX Power Trio

Šifra izdelka: rfx-power-trio

158,95 €*

% 187,00 €* (15% prihranek)
ReformX price match guarantee
Pošlji povpraševanje
Loan Icon

Na voljo je obročno odplačevanje! Pridobite ta izdelek z enostavnimi mesečnimi plačili.
Preveri višino obroka Pošlji povpraševanje

Predstavljamo paket RfX Power Trio – vaš najboljši nabor orodij za izboljšano zmogljivost telesa. Združuje tri naše najboljše izdelke: dve 2 kg uteži RfX Motion, dve 2 kg uteži RfX Sculpt in 4,5 kg utež RfX Core Circle, ki vam zagotavlja vse, kar potrebujete za doseganje svojih fitnes ciljev.

Uteži za gležnje in zapestje RfX Motion so zasnovane tako, da povečajo intenzivnost vadbe in maksimalno povečajo razvoj mišic. S svojo enostavno nastavljivo zasnovo se brez težav vključijo v katero koli vadbeno rutino, od pilatesa do treninga HIIT, ter vam pomagajo premikati svoje meje in hitreje doseči rezultate.

Naslednje so naše inovativne uteži RfX Sculpt, ki so izdelane z ergonomsko natančnostjo, zagotavljajo udobje in oprijem ter stabilnost in nadzor med vadbo.

Trio dopolnjuje naš krog RfX Core Circle, ki  je zasnovan za izboljšanje moči, gibljivosti in stabilnosti, zato je popoln dodatek k vaši rutini pilatesa. Izdelan je iz visokokakovostnih materialov in zagotavlja udoben in varen oprijem, ne glede na to, ali se ukvarjate z nežnimi vajami pilatesa ali bolj intenzivnimi treningi HIIT.

S kompletom RfX Power Trio boste izkusili vrhunsko sinergijo moči, prožnosti in stabilnosti, kar vam bo omogočilo, da svojo pot v fitnes popeljete do novih višav.

Obvestilo: Vsa naročila bodo obdelana in odposlana konec maja. Za dodatne informacije ali pomoč nas kontaktirajte na info@reformx.si.