Filter
Woodway 4 Front
Najboljša tekaška steza na tržišču, ki daje občutek teka v naravi.

17.873,00 €*
Half Rack Short 8''
Več kot zgolj navadna kletka! Možnost izvedbe ogromno različnih vaj pod pnevmatsko obremenitvijo.

14.080,02 €*
A300 Leg Press
A300 Leg Press je zasnovan z višjo nožno ploščo, da poveča fleksijo kolka in zmanjša fleksijo kolena. To maksimira aktivacijo glutealnih mišic, saj jih prisili, da delujejo bolj intenzivno na začetku gibanja. Zmanjšana fleksija kolena zmanjšuje strižne sile, kar ohranja zdravje vaših kolen. Ločeni nožni plošči omogočata, da vsako nogo trenirate neodvisno, tako kot delujemo v resničnem življenju.

13.939,72 €*
AfaScan ScanLeader 3
AfaScan - prva visokotehnološka platforma za ocenjevanje telesne pripravljenosti na svetu. AfaScan meri eksplozivnost, moč, ravnotežje, gibljivost, okretnost in vzdržljivost. AfaScan trenerjem in športnikom omogoča ocenjevanje ravni telesne pripravljenosti. Poglobljeni podatki o telesni pripravljenosti motivirajo posameznike, da dosežejo svoje cilje. Napredek pri vadbi je viden na vsaki vadbeni seji.

13.054,00 €*
Squat A300 Pro
Naprava Squat A300 je najbolj popularna Keiser naprava in je obvezen pripomoček za doseganje optimalnih rezultatov! 

12.335,42 €*
AfaScan Leader 3
Mobilno in zmogljivo: Mobilni AfaScan Leader lahko izvaja strokovno ocenjevanje in usposabljanje v različnih notranjih športnih prizoriščih in prizoriščih vadbe na prostem. Ima vse zmogljivosti serije Scanleader, hkrati pa je bolj priročen.

11.468,00 €*
Functional Trainer - floor mount
Različica (bundle): Floor mount
Functional trainer je osrednja naprava serije Infinity in je vrhunski trenažer za funkcionalno vadbo. Je obvezna oprema za vsako telovadnico saj ponuja širok nabor različnih vaj, vse to izključno pod pnevmatsko obremenitvijo.Paket sestavlja trenažer, baza (free stand ali floor mount), mali kompresor in vsi nastavki za vadbo (accessory kit).

11.292,32 €*
Woodway Curve
Prva nemotorizirana ukrivljena tekaška steza na tržišču.

9.577,00 €*
Leg extension A300 PRO BLK power
Naprava, ki je najboljši pokazatelj prednosti Keiserjeve dinamično nastavljive pnevmatske upornosti proti klasični železni obremenitvi.

9.165,86 €*
NOHrD Wall compact
Nova kompaktna različica naprave NOHrD Wall Compact predstavlja vrhunec NOHrD visoke kakovostne zasnove in tehničnega znanja. Ta preprosta stenska fitnes naprava z novimi elegantnimi konturami in sodobnim videzom omogoča celostno vadbo za krepitev moči in vzdržljivosti telesa.

7.376,12 €*
Performance Trainer
Performance trainer je član družine naprav Infinity. Po funkcionalnosti je zelo podoben functional trainer-ju s to razliko, da ima zgolj en vlečni kabel, vse to zgolj pod pnevmatsko obremenitvijo.Bundle je paket trenažerja, kompresorja in vseh nastavkov za vadbo (accessory kit).

7.219,96 €*
Tekaška steza NOHrD - Sprintbok - hrast
Material: hrast
Tekaška steza z ukrivljenim trakom ponuja edinstveno vadbeno izkušnjo, ki jo popolnoma nadzoruje uporabnik. Njeno delovanje temelji na traku iz prožnih lesenih lamel, podprtih z natančnimi krogličnimi ležaji, ki se gibljejo izključno pod silo uporabnikovega teka. Sprintbok, tekalna steza brez omejitev hitrosti, omogoča tekačem, da intuitivno prilagajajo svojo hitrost od počasne hoje do intenzivnega šprinta, odvisno od individualnih tekaških sposobnosti.

Variants from 6.664,84 €*
6.764,90 €*
NOHrD Dumbbells - hrast
Material: hrast
NOHRD DumbBells so združeni z našim kompaktnim stojalom za shranjevanje iz masivnega lesa, ki bo zagotovo postalo osrednja točka vsakega telovadnega prostora.

6.662,42 €*
Wattbike AtomX
Najnaprednejše sobno kolo!

5.398,50 €*
Woodway LTG - Light Training Gear
Curve LTG je zasnovan kot lažja različica prvotne nemotorizirane tekaške steze Woodway Curve in je odlična izbira za domače telovadnice, majhne komercialne prostore, butične studie in osebno vadbo.

4.873,90 €*
Wattbike Trainer
Model: Trainer - 2000W
Originalen Wattbike. Ko sta pomembni le moč in kontrola!

3.905,22 €*
M5i Eliptično Kolo
Prvo eliptično kolo, ki deluje na magnetni princip, kar zagotavlja neslišno in tekoče delovanje. Poleg tega omogoča Bluetooth povezljivost z aplikacijo “Keiser M series app”.

3.334,26 €*
M3i total body trainer
Naprava za trening celega telesa

3.296,44 €*
M3i Studio Plus
Legendarni M3i z inovativnim novim zaslonom.

3.148,82 €*
Sobno kolo NOHrD - češnja
Material: češnja
Vrhunsko leseno sobno kolo iz različnih vrst lesa.

Variants from 2.767,05 €*
3.074,60 €*
M3i sobno kolo
Keiser M3i je najbolj prodajano sobno kolo v svetu vrhunskega športa. Kolo deluje na magnetnem principu in je povezljivo s kolesarskimi aplikacijami kot so Zwift in ostale podobne. 

2.641,30 €*
NOHrD SquatRack - jesen
Material: jesen
NOHRD SquatRack je zasnovan tako, da spremeni vašo izkušnjo treninga moči. S svojo osupljivo estetiko, vzdržljivostjo in vsestranskostjo bo to orodje korenito spremenilo vaš način vadbe.

2.459,52 €*
Klopca za izvajanje vaj
Klopca omogoča nastavljanje različnih naklonov in ima koleščke za premikanje po prostoru.

2.426,58 €*
Multifunkcijska naprava - Slimbeam - club
Material: club
Elegantna multifunkcijska naprava, z vsemi lastnostmi klasičnih naprav in dodatnimi izboljšavami.

Variants from 1.844,36 €*
1.844,64 €*
Pulley assist
Pulley Assist Station zagotavlja pomožno protiutež za uspešen dvig ne glede na telesno pripravljenost uporabnika.

965,02 €*
NOHrD Weight Bench - club, umetno usnje
Material: club - umetno usnje
Klop za uteži je izdelana iz masivnega lesa in ročno obdelanega usnja in se lahko nastavi na deset različnih nastavitev, da izboljša vadbo z utežmi na klopi. Idealna je za dvigovanje težkih uteži, saj ima nosilnost do 400 kg.

Variants from 818,62 €*
921,10 €*
%
Rower RfX 2.0
Predstavljamo vam izboljšan Rower RfX 2.0, ki vašo izkušnjo veslanja dvigne na novo raven. Zasnovan z izjemnim designom in izdelan iz masivnega ameriškega lesa.Ta nova različica zajame vse, kar vam je bilo všeč pri prvotnem veslaču RfX, z izboljšano zasnovo, funkcionalnostjo in boljšo izkušnjo veslanja. 

899,14 €* 1.099,00 €* (18.19% prihranek)
Chin up bar
Drog za dvige v različnih pozicijah - zunanji."

735,66 €*
Swing Tower
Material: jesen

665,35 €*
Dip station
Postaja za trening tricepsa.

622,20 €*
NOHrD WallBars - jesen, 14 letvic
Model: NOHrD WallBars - 14 | Material: jesen
Nežno ukrivljen okvir NOHrD WallBar bo izboljšal estetiko vsake telovadnice. Primerno za vaje za moč, gibljivost in koordinacijo. Zložljiv drog lahko izvečete, kar vam omogoča izvedbo še več različnih vaj. Izbirate lahko tudi med različnimi dodatki, ki jih lahko namestite na WallBar za še večjo raznolikost vadbe.

Variants from 459,94 €*
603,90 €*
Multifunkcijska klop - Triatrainer - jesen + naravno usnje
Material: jesen - naravno usnje
Inovativna multifunkcijska klop, ki se lahko postavi v tri različne položaje in omogoča izvedbo različnih vaj.

Variants from 491,08 €*
594,14 €*
NOHrD Swing Board - jesen
Model: Swing Board | Material: jesen
SwingBells uteži so narejene z ročnim šivanjem pravega usnja in napolnjene s železnimi granulami, ki med uporabo združujejo ravnotežje in gibanje. 

Variants from 0,00 €*
562,42 €*
Landmine left
Odličen pripomoček za trening rotacijskih gibov, trebušnih mišic, ramen in kolkov. Možna tako leva kot desna varianta.

368,44 €*
Nastavljive uteži 24kg
ReformX nastavljive uteži so inovativen in praktičen pripomoček za vadbo doma ali v fitnesu.Uteži so enostavne za nastavljanje in omogočajo prilagajanje teže glede na vaše potrebe. Zaradi kompaktnega dizajna so idealne za shranjevanje in prenašanje ter ne zavzemajo veliko prostora. S tem izdelkom lahko izvajate različne vaje za moč in vzdržljivost ter dosežete želene rezultate.

169,00 €*
Fitnes je način življenja. Gre za zavezanost k aktivnemu, zdravemu in uravnoteženemu načinu življenja, ki ima številne pozitivne učinke na naše telo in duha. Fitnes je ključnega pomena za ohranjanje zdravega življenja.

KORISTI REDNE VADBE
Redna vadba izboljšuje srčno-žilni sistem izboljšuje gibljivost in povečuje moč. Prav tako pomaga pri ohranjanju zdrave telesne teže in zmanjšuje tveganje za številne kronične bolezni, kot so sladkorna bolezen, debelost in visok krvni tlak. 
Vadba ima izjemen vpliv na duševno zdravje. Sprošča endorfine, ki izboljšujejo razpoloženje, zmanjšujejo stres in tesnobo ter povečujejo samozavest. Prav tako lahko izboljša spanec in pomaga pri obvladovanju depresije.
Redna vadba vam daje več energije za opravljanje vsakodnevnih nalog. Počutimo se bolj vitalne, bolj pripravljene na premagovanje izzivov in bolj osredotočene.
PONUDBA
Naša spletna trgovina ponuja širok nabor fitnes opreme in orodij za različne vrste vadbe, vključno s kardio vadbo, napravami za krepitev moči, funkcionalno vadbo in raznimi dodatki. 
KARDIO VADBA ZA SRCE IN OŽILJE
Kardio vadba je odličen način za izboljšanje srčno-žilnega sistema. Naša ponudba vključuje visokokakovostne kardio naprave, kot so Wattbike, Keiser, NOHrD in Woodway - priznane znamke, ki jim zaupajo športniki in trenerji po vsem svetu. 
FUNKCIONALNA VADBA ZA MOČ IN GIBLJIVOST
Namen funkcionalne vadbe je tako okrepiti mišice ter telesu povrniti moč in gibčnost za lažje spopadanje z vsakodnevnimi opravili in telesnimi napori. 
POMEN PREHRANE IN SPANCA
Poleg redne vadbe je tudi pravilna prehrana in dober spanec ključnega pomena za dosego optimalnega zdravja. Zdrava in uravnotežena prehrana vam zagotavlja potrebne hranilne snovi za ohranjanje energije in izboljšanje okrevanja po vadbi. Dober spanec pa je ključnega pomena za obnovo telesa ter za ohranjanje zdravega življenjskega sloga. 
OPREMA ZA DOMAČO UPORABO
Naši izdelki niso namenjeni le profesionalnim fitnes centrom, ampak so primerni tudi za domačo uporabo. Pri ReformX se trudimo ponuditi najboljše izdelke, ki vam pomagajo doseči svoje cilje fitnesa. Ne glede na to, ali želite izboljšati svojo kondicijo, izgubiti telesno težo ali izboljšati svoje športne rezultate vam z veseljem pomagamo najti opremo, ki je primerna za vas in vaše potrebe.