Filter
NOHrD Wall compact
Nova kompaktna različica naprave NOHrD Wall Compact predstavlja vrhunec NOHrD visoke kakovostne zasnove in tehničnega znanja. Ta preprosta stenska fitnes naprava z novimi elegantnimi konturami in sodobnim videzom omogoča celostno vadbo za krepitev moči in vzdržljivosti telesa.

7.376,12 €*
Tekaška steza NOHrD - Sprintbok - hrast
Material: hrast
Tekaška steza z ukrivljenim trakom ponuja edinstveno vadbeno izkušnjo, ki jo popolnoma nadzoruje uporabnik. Njeno delovanje temelji na traku iz prožnih lesenih lamel, podprtih z natančnimi krogličnimi ležaji, ki se gibljejo izključno pod silo uporabnikovega teka. Sprintbok, tekalna steza brez omejitev hitrosti, omogoča tekačem, da intuitivno prilagajajo svojo hitrost od počasne hoje do intenzivnega šprinta, odvisno od individualnih tekaških sposobnosti.

Variants from 6.664,84 €*
6.764,90 €*
NOHrD Dumbbells - hrast
Material: hrast
NOHRD DumbBells so združeni z našim kompaktnim stojalom za shranjevanje iz masivnega lesa, ki bo zagotovo postalo osrednja točka vsakega telovadnega prostora.

6.662,42 €*
Sobno kolo NOHrD - češnja
Material: češnja
Vrhunsko leseno sobno kolo iz različnih vrst lesa.

Variants from 2.767,05 €*
3.074,60 €*
NOHrD SquatRack - jesen
Material: jesen
NOHRD SquatRack je zasnovan tako, da spremeni vašo izkušnjo treninga moči. S svojo osupljivo estetiko, vzdržljivostjo in vsestranskostjo bo to orodje korenito spremenilo vaš način vadbe.

2.459,52 €*
Multifunkcijska naprava - Slimbeam - club
Material: club
Elegantna multifunkcijska naprava, z vsemi lastnostmi klasičnih naprav in dodatnimi izboljšavami.

Variants from 1.844,36 €*
1.844,64 €*
NOHrD Weight Bench - club, umetno usnje
Material: club - umetno usnje
Klop za uteži je izdelana iz masivnega lesa in ročno obdelanega usnja in se lahko nastavi na deset različnih nastavitev, da izboljša vadbo z utežmi na klopi. Idealna je za dvigovanje težkih uteži, saj ima nosilnost do 400 kg.

Variants from 818,62 €*
921,10 €*
Swing Tower
Material: jesen

665,35 €*
NOHrD WallBars - jesen, 14 letvic
Model: NOHrD WallBars - 14 | Material: jesen
Nežno ukrivljen okvir NOHrD WallBar bo izboljšal estetiko vsake telovadnice. Primerno za vaje za moč, gibljivost in koordinacijo. Zložljiv drog lahko izvečete, kar vam omogoča izvedbo še več različnih vaj. Izbirate lahko tudi med različnimi dodatki, ki jih lahko namestite na WallBar za še večjo raznolikost vadbe.

Variants from 459,94 €*
603,90 €*
Multifunkcijska klop - Triatrainer - jesen + naravno usnje
Material: jesen - naravno usnje
Inovativna multifunkcijska klop, ki se lahko postavi v tri različne položaje in omogoča izvedbo različnih vaj.

Variants from 491,08 €*
594,14 €*
NOHrD Swing Board - jesen
Model: Swing Board | Material: jesen
SwingBells uteži so narejene z ročnim šivanjem pravega usnja in napolnjene s železnimi granulami, ki med uporabo združujejo ravnotežje in gibanje. 

Variants from 0,00 €*
562,42 €*