GARANCIJA BLAGA IN REKLAMACIJE

Izdelke lahko vrnete v roku 14 dni od prejema naročila, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Izdelki morajo biti vrnjeni nepoškodovani in v orginalni embalaži.

Izdelke lahko vrnete na:

Nejc Recelj s.p. 
Tržaška cesta 392,
1351 Brezovica pri Ljubljani

V primeru vračila blaga po pošti, k pošiljki priložite tudi pravilno izpolnjen obrazec odstopne izjave, ki ga lahko natisnete tukaj. Kot datum odstopa od pogodbe velja datum, ko je pošiljka datirana s strani ponudnika poštnih storitev. Stroški vračila so v primeru vračila po pošti na strani kupca. Kupnino dobite vrnjeno najkasneje v 15-ih delovnih dneh od dneva, ko smo prejeli vrnjeno blago. Kupnino dobite vrnjeno z enakim plačilnim sredstvom, kot ste ga uporabili pri nakupu.

Blago je med dobavo do kupca zavarovano. Škodo ki nastane med prevozom, morate nemudoma uveljavljati pri prevoznem podjetju. Pri nakupu katerekoli opreme v spletni trgovini ReformX, montaža ni vključena v ceno.

Prosimo, da shranite svoj račun (dokument o plačilu). Račun predstavlja vašo garancijo za vse zamenjave in vračila pri nakupih izdelkov v spletni trgovini ReformX.

ALIGN GARANCIJA:

KEISER  GARANCIJA

NOHrD GARANCIJA

WATTBIKE GARANCIJA