NOHrD Swing Board - club

Šifra izdelka: nohrd-swing.8
Pošlji povpraševanje
SwingBells uteži so narejene z ročnim šivanjem pravega usnja in napolnjene s železnimi granulami, ki med uporabo združujejo ravnotežje in gibanje. 
  • Vsak SwingBell je natančno uravnotežen z ročno dodanimi železnimi granulami, ki med gibanjem ustvarjajo premišljeno nestabilnost, s čimer spodbujajo nove izzive pri vadbi. Ta dodaten zahtevnostni faktor aktivira vaše mišice na nepričakovane načine.  

  • Celoten komplet vključuje 4 pare uteži (2, 4, 6 in 8 kg) ter ga je mogoče shraniti na SwingTower stojalu ali SwingBoard steni, pri čemer obe možnosti zahtevata minimalno prostora.  

  • SwingTower je izdelan iz masivnega lesa in elegantno drži celoten komplet 8 uteži. Poleg tega ima stolp poseben nosilec za tablični računalnik ali pametni telefon, kar omogoča enostavno spremljanje vadbenih videoposnetkov ali vadbenih navodil. 

  • SwingBoard je najbolj prostorsko učinkovit sistem za shranjevanje, zasnovan za maksimalno izrabo prostora. Enostavno ga pritrdite na trdno steno, kar vam omogoča shranjevanje do 8 SwingBell uteži brez težav. Ta rešitev za shranjevanje vam omogoča, da ponovno pridobite dragocen prostor v svojem fitnes prostoru.
SwingBell
Višina: 13-20 cm 
Dolžina_ 6-12 cm 

SwingTower
Višina: 87 cm
Dolžina: 34 cm
Širina: 34 cm
Teža: 10 kg (brez SwingBell uteži)
Max. št. SwingBell uteži shranjenih: 8
Držalo za telefon ali tablični računalnik: da 

SwingBoard
Višina: 157 cm
Dolžina: 22 cm
Širina: 8,6 cm
Teža: 5 kg (brez SwingBell uteži)
Max. št. SwingBell uteži shranjenih: 8
Držalo za telefon ali tablični računalnik: ne