Filter
Woodway 4 Front
Najboljša tekaška steza na tržišču, ki daje občutek teka v naravi.

17.873,00 €*
Half Rack Short 8''
Več kot zgolj navadna kletka! Možnost izvedbe ogromno različnih vaj pod pnevmatsko obremenitvijo.

14.080,02 €*
A300 Leg Press
A300 Leg Press je zasnovan z višjo nožno ploščo, da poveča fleksijo kolka in zmanjša fleksijo kolena. To maksimira aktivacijo glutealnih mišic, saj jih prisili, da delujejo bolj intenzivno na začetku gibanja. Zmanjšana fleksija kolena zmanjšuje strižne sile, kar ohranja zdravje vaših kolen. Ločeni nožni plošči omogočata, da vsako nogo trenirate neodvisno, tako kot delujemo v resničnem življenju.

13.939,72 €*
AfaScan ScanLeader 3
AfaScan - prva visokotehnološka platforma za ocenjevanje telesne pripravljenosti na svetu. AfaScan meri eksplozivnost, moč, ravnotežje, gibljivost, okretnost in vzdržljivost. AfaScan trenerjem in športnikom omogoča ocenjevanje ravni telesne pripravljenosti. Poglobljeni podatki o telesni pripravljenosti motivirajo posameznike, da dosežejo svoje cilje. Napredek pri vadbi je viden na vsaki vadbeni seji.

13.054,00 €*
Squat A300 Pro
Naprava Squat A300 je najbolj popularna Keiser naprava in je obvezen pripomoček za doseganje optimalnih rezultatov! 

12.335,42 €*
AfaScan Leader 3
Mobilno in zmogljivo: Mobilni AfaScan Leader lahko izvaja strokovno ocenjevanje in usposabljanje v različnih notranjih športnih prizoriščih in prizoriščih vadbe na prostem. Ima vse zmogljivosti serije Scanleader, hkrati pa je bolj priročen.

11.468,00 €*
Functional Trainer - floor mount
Različica (bundle): Floor mount
Functional trainer je osrednja naprava serije Infinity in je vrhunski trenažer za funkcionalno vadbo. Je obvezna oprema za vsako telovadnico saj ponuja širok nabor različnih vaj, vse to izključno pod pnevmatsko obremenitvijo.Paket sestavlja trenažer, baza (free stand ali floor mount), mali kompresor in vsi nastavki za vadbo (accessory kit).

11.292,32 €*
Woodway Curve
Prva nemotorizirana ukrivljena tekaška steza na tržišču.

9.577,00 €*
Leg extension A300 PRO BLK power
Naprava, ki je najboljši pokazatelj prednosti Keiserjeve dinamično nastavljive pnevmatske upornosti proti klasični železni obremenitvi.

9.165,86 €*
NOHrD Wall compact
Nova kompaktna različica naprave NOHrD Wall Compact predstavlja vrhunec NOHrD visoke kakovostne zasnove in tehničnega znanja. Ta preprosta stenska fitnes naprava z novimi elegantnimi konturami in sodobnim videzom omogoča celostno vadbo za krepitev moči in vzdržljivosti telesa.

7.376,12 €*
Performance Trainer
Performance trainer je član družine naprav Infinity. Po funkcionalnosti je zelo podoben functional trainer-ju s to razliko, da ima zgolj en vlečni kabel, vse to zgolj pod pnevmatsko obremenitvijo.Bundle je paket trenažerja, kompresorja in vseh nastavkov za vadbo (accessory kit).

7.219,96 €*
Tekaška steza NOHrD - Sprintbok - hrast
Material: hrast
Tekaška steza z ukrivljenim trakom ponuja edinstveno vadbeno izkušnjo, ki jo popolnoma nadzoruje uporabnik. Njeno delovanje temelji na traku iz prožnih lesenih lamel, podprtih z natančnimi krogličnimi ležaji, ki se gibljejo izključno pod silo uporabnikovega teka. Sprintbok, tekalna steza brez omejitev hitrosti, omogoča tekačem, da intuitivno prilagajajo svojo hitrost od počasne hoje do intenzivnega šprinta, odvisno od individualnih tekaških sposobnosti.

Variants from 6.664,84 €*
6.764,90 €*
NOHrD Dumbbells - hrast
Material: hrast
NOHRD DumbBells so združeni z našim kompaktnim stojalom za shranjevanje iz masivnega lesa, ki bo zagotovo postalo osrednja točka vsakega telovadnega prostora.

6.662,42 €*
Wattbike AtomX
Najnaprednejše sobno kolo!

5.398,50 €*
Woodway LTG - Light Training Gear
Curve LTG je zasnovan kot lažja različica prvotne nemotorizirane tekaške steze Woodway Curve in je odlična izbira za domače telovadnice, majhne komercialne prostore, butične studie in osebno vadbo.

4.873,90 €*
M8 PRO Reformer
Klasičen lesen reformer iz masivnega severnoameriškega javorja.

4.310,26 €*
Wattbike Trainer
Model: Trainer - 2000W
Originalen Wattbike. Ko sta pomembni le moč in kontrola!

3.905,22 €*
C8-S Pilates Reformer
C8-S Pilates Reformer je vrhunska naprava za vadbo pilatesa, ki ponuja številne funkcije za učinkovit trening mišic celega telesa. Reformer se lahko prilagodi različnim stopnjam vadbe in omogoča izvajanje številnih vaj za krepitev mišic, raztezanje in izboljšanje ravnotežja.

3.680,74 €*
A8 PRO Pilates Reformer
Že četrta generacija A linije reformerjev, ki se ponaša z najdaljšim hodom kletke med vsemi reformerji na trgu! Zaradi tega je reformer primeren tudi za višje uporabnike. 

3.517,26 €*
M5i Eliptično Kolo
Prvo eliptično kolo, ki deluje na magnetni princip, kar zagotavlja neslišno in tekoče delovanje. Poleg tega omogoča Bluetooth povezljivost z aplikacijo “Keiser M series app”.

3.334,26 €*
M3i total body trainer
Naprava za trening celega telesa

3.296,44 €*
C8 PRO Reformer
Izboljšana verzija najbolj prodajanega reformerja Align. Kletka z osmimi koleščki, kar omogoča še tišje delovanje!

3.204,94 €*
M3i Studio Plus
Legendarni M3i z inovativnim novim zaslonom.

3.148,82 €*
Sobno kolo NOHrD - češnja
Material: češnja
Vrhunsko leseno sobno kolo iz različnih vrst lesa.

Variants from 2.767,05 €*
3.074,60 €*
M3i sobno kolo
Keiser M3i je najbolj prodajano sobno kolo v svetu vrhunskega športa. Kolo deluje na magnetnem principu in je povezljivo s kolesarskimi aplikacijami kot so Zwift in ostale podobne. 

2.641,30 €*
Celoten okvir Cadillac
Full cadillac za nadgradnjo reformerjev tipa C ali A.

2.562,00 €*
NOHrD SquatRack - jesen
Material: jesen
NOHRD SquatRack je zasnovan tako, da spremeni vašo izkušnjo treninga moči. S svojo osupljivo estetiko, vzdržljivostjo in vsestranskostjo bo to orodje korenito spremenilo vaš način vadbe.

2.459,52 €*
Klopca za izvajanje vaj
Klopca omogoča nastavljanje različnih naklonov in ima koleščke za premikanje po prostoru.

2.426,58 €*
F3 zložljiv reformer
Zložljiv reformer za domačo uporabo, ki je izjemno priročen za shranjevanje. Kletka nikoli ne prečka spoja, kar vam daje enak občutek vadbe kot na fiksnem reformerju.

2.399,74 €*
R8-Pro Pilates Reformer
R8 je kratica za Retro (8 koles), saj je bil Reformer zasnovan tako, da povzema številne značilnosti originalnih "klasičnih Reformerjev" Josepha Pilatesa. To vključuje razdalje med vozičkom in stopalnimi palicami, dimenzije vozička, položaje vzmetnih palic, višino stopalnih palic in višino reformerja.

2.172,82 €*
Pilates stol
Pilates stol je obvezna oprema vsakega pilates studia. Že tretja, še izboljšana verzija naprave. 

1.908,08 €*
Pilates Ladder Barrel RC
Ladder barrel iz masivnega severnoameriškega javorja.

1.878,80 €*
Multifunkcijska naprava - Slimbeam - club
Material: club
Elegantna multifunkcijska naprava, z vsemi lastnostmi klasičnih naprav in dodatnimi izboljšavami.

Variants from 1.844,36 €*
1.844,64 €*
Half Cadillac
Half cadillac okvir za nadgradnjo reformerjev serije A, M in C.

1.671,40 €*
Pulley assist
Pulley Assist Station zagotavlja pomožno protiutež za uspešen dvig ne glede na telesno pripravljenost uporabnika.

965,02 €*
NOHrD Weight Bench - club, umetno usnje
Material: club - umetno usnje
Klop za uteži je izdelana iz masivnega lesa in ročno obdelanega usnja in se lahko nastavi na deset različnih nastavitev, da izboljša vadbo z utežmi na klopi. Idealna je za dvigovanje težkih uteži, saj ima nosilnost do 400 kg.

Variants from 818,62 €*
921,10 €*
%
Rower RfX 2.0
Predstavljamo vam izboljšan Rower RfX 2.0, ki vašo izkušnjo veslanja dvigne na novo raven. Zasnovan z izjemnim designom in izdelan iz masivnega ameriškega lesa.Ta nova različica zajame vse, kar vam je bilo všeč pri prvotnem veslaču RfX, z izboljšano zasnovo, funkcionalnostjo in boljšo izkušnjo veslanja. 

899,14 €* 1.099,00 €* (18.19% prihranek)
Chin up bar
Drog za dvige v različnih pozicijah - zunanji."

735,66 €*
Swing Tower
Material: jesen

665,35 €*
Dip station
Postaja za trening tricepsa.

622,20 €*
NOHrD WallBars - jesen, 14 letvic
Model: NOHrD WallBars - 14 | Material: jesen
Nežno ukrivljen okvir NOHrD WallBar bo izboljšal estetiko vsake telovadnice. Primerno za vaje za moč, gibljivost in koordinacijo. Zložljiv drog lahko izvečete, kar vam omogoča izvedbo še več različnih vaj. Izbirate lahko tudi med različnimi dodatki, ki jih lahko namestite na WallBar za še večjo raznolikost vadbe.

Variants from 459,94 €*
603,90 €*
Multifunkcijska klop - Triatrainer - jesen + naravno usnje
Material: jesen - naravno usnje
Inovativna multifunkcijska klop, ki se lahko postavi v tri različne položaje in omogoča izvedbo različnih vaj.

Variants from 491,08 €*
594,14 €*
NOHrD Swing Board - jesen
Model: Swing Board | Material: jesen
SwingBells uteži so narejene z ročnim šivanjem pravega usnja in napolnjene s železnimi granulami, ki med uporabo združujejo ravnotežje in gibanje. 

Variants from 0,00 €*
562,42 €*
Theragun PRO
Theragun Pro je inovativna in napredna masažna pištola, ki zagotavlja hitro in učinkovito sprostitev utrujenih mišic ter lajšanje bolečin. Tihi motor zagotavlja prijetno uporabniško izkušnjo.

539,11 €*
Landmine left
Odličen pripomoček za trening rotacijskih gibov, trebušnih mišic, ramen in kolkov. Možna tako leva kot desna varianta.

368,44 €*
Abs belt
Za popolno oblikovane trebušne in stranske trebušne mišice

299,00 €*
%
RfX All-In-One Bundle
Predstavljamo RfX All-In-One paket, ki združuje vse bistvene pilates pripomočke iz naše nove kolekcije pilates pripomočkov RfX in vam zagotavlja popoln nabor orodij za preoblikovanje celotnega telesa in izboljšanje zmogljivosti. V ta paket so vključene 1 kg uteži RfX Motion, ki so skrbno izdelane za intenzivnejšo vadbo in največji možni razvoj mišic. S svojo vsestransko zasnovo se brez težav vključijo v katero koli vadbeno rutino in ponujajo dinamičen način za povečanje moči in vzdržljivosti.Sledijo inovativne uteži RfX Sculpt s težo 2 kg, ki so oblikovane tako, da so namenjene specifičnim mišičnim skupinam in natančno izpopolnjujejo vašo postavo. Zasnovane so za udobje in učinkovitost, zagotavljajo odličen oprijem in stabilnost ter vam omogočajo, da z lahkoto oblikujete svoje telo.Komplet dopolnjujejo naši obvezni rekviziti za pilates: 4,5-kilogramski RfX Core Circle, 7-kilogramski RfX Balance Beam in  RfX Balance Ball. RfX Core Circle je vsestranski pripomoček, namenjen izboljšanju moči, gibljivosti in stabilnosti, RfX Balance Beam pa izboljša ravnotežje, funkcionalno pripravljenost in moč jedra. Ravnotežna žoga RfX pa služi kot vsestransko orodje za rehabilitacijo, vadbo in sprostitev, saj ponuja širok spekter uporabe, od krepitve in aktivacije globokih mišic do vaj za ravnotežje in raztezanja.

249,89 €* 293,99 €* (15% prihranek)
Abs fit 2
Za popolno oblikovane trebušne mišice

189,00 €*
Theragun mini
Theragun Mini je majhna in priročna masažna pištola, ki ponuja učinkovito sprostitev mišic kadarkoli in kjer koli. Zmogljiv motor zagotavlja tiho delovanje, medtem ko kompaktna oblika omogoča enostavno uporabo tudi na težko dostopnih predelih telesa.

179,10 €*
Arm belt
Za treniranje bicepsa in tricepsa.

179,00 €*
Nastavljive uteži 24kg
ReformX nastavljive uteži so inovativen in praktičen pripomoček za vadbo doma ali v fitnesu.Uteži so enostavne za nastavljanje in omogočajo prilagajanje teže glede na vaše potrebe. Zaradi kompaktnega dizajna so idealne za shranjevanje in prenašanje ter ne zavzemajo veliko prostora. S tem izdelkom lahko izvajate različne vaje za moč in vzdržljivost ter dosežete želene rezultate.

169,00 €*
Body fit 2
Za treniranje težje targetiranih delov telesa.

159,00 €*
%
RfX Power Trio
Predstavljamo paket RfX Power Trio – vaš najboljši nabor orodij za izboljšano zmogljivost telesa. Združuje tri naše najboljše izdelke: dve 2 kg uteži RfX Motion, dve 2 kg uteži RfX Sculpt in 4,5 kg utež RfX Core Circle, ki vam zagotavlja vse, kar potrebujete za doseganje svojih fitnes ciljev.Uteži za gležnje in zapestje RfX Motion so zasnovane tako, da povečajo intenzivnost vadbe in maksimalno povečajo razvoj mišic. S svojo enostavno nastavljivo zasnovo se brez težav vključijo v katero koli vadbeno rutino, od pilatesa do treninga HIIT, ter vam pomagajo premikati svoje meje in hitreje doseči rezultate.Naslednje so naše inovativne uteži RfX Sculpt, ki so izdelane z ergonomsko natančnostjo, zagotavljajo udobje in oprijem ter stabilnost in nadzor med vadbo.Trio dopolnjuje naš krog RfX Core Circle, ki  je zasnovan za izboljšanje moči, gibljivosti in stabilnosti, zato je popoln dodatek k vaši rutini pilatesa. Izdelan je iz visokokakovostnih materialov in zagotavlja udoben in varen oprijem, ne glede na to, ali se ukvarjate z nežnimi vajami pilatesa ali bolj intenzivnimi treningi HIIT.S kompletom RfX Power Trio boste izkusili vrhunsko sinergijo moči, prožnosti in stabilnosti, kar vam bo omogočilo, da svojo pot v fitnes popeljete do novih višav.

158,95 €* 187,00 €* (15% prihranek)
Podaljšek (extender) za R8 PRO Reformer
Želite popestriti vadbo na Reformerju? Izboljšajte vadbo na R8-Pro Reformerju s podaljškom, ki ponuja stabilno in prostorno platformo ter odpira možnosti za različne in nove vaje.

113,46 €*
RfX Balance Beam
RfX Balance Beam je zasnovana za izboljšanje vaše moči, ravnotežja in kondicije. Ta palica predstavlja dinamično orodje za aktivacijo vseh glavnih mišičnih skupin, hkrati pa ponuja raznolike možnosti uporabe. Zaradi svoje zasnove in teže, RfX Balance Beam ni namenjen le dvigovanju, ampak je tudi idealen za treninge, ki se osredotočajo na kontrolirane gibe, ki krepijo tako jedro telesa kot tudi spodnji in zgornji del. Svojo vadbo lahko prilagodite tako, da izkoristite težo palice za povečanje intenzivnosti vaj, ki so ključne za razvoj funkcionalne moči in boljšo telesno pripravljenost.Naš Balance Beam je izdelan iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo trpežnost in dolgotrajno uporabo. Njegova gladka, a trdna površina zagotavlja izvrsten oprijem, ki omogoča varno in učinkovito izvajanje vaših najljubših vaj. Svojo vadbeno rutino lahko zdaj razširite z vajami, ki jih prej niste mogli izvajati - vse z eno samo palico.Teža palice: 7 kg. 

99,00 €*
Visoke noge za R8-Pro Pilates Reformer
Dvignite svoj R8-Pro Pilates Reformer in izboljšajte vadbo s podaljški za noge. Zasnovani so za posameznike, ki se ne morejo zlahka spustiti na tla, ali za tiste, ki želijo vaditi na bolj dvignjeni ravni.

98,82 €*
%
RfX Essentials Bundle
Paket RfX Essentials združuje dva naša najboljša izdelka: dve 1 kg RfX Motion uteži in dve 2 kg RfX Sculpt uteži, ki vam omogočata vse, kar potrebujete za izboljšanje vadbe in oblikovanje telesa. RfX Motion uteži za gležnje in zapestja so izjemno prilagodljive in se odlično prilagajajo vsaki vadbeni rutini, ne glede na to, ali izvajate pilates, aerobiko, vadbo HIIT ali jogo. Pomagajo vam povečati intenzivnost vadbe in krepiti mišice, ne glede na to, ali ste začetnik ali že profesionalni športnik. RfX Sculpt uteži so oblikovane tako, da se udobno prilegajo vaši roki. Odlične so za dodajanje v pilates rutino ali za krepitev mišic rok. Zaradi njihove pametne zasnove med vadbo ne bodo zdrsnila iz rok, kar vam zagotavlja stabilen oprijem.Uteži RfX Motion in RfX Sculpt izžarevajo eleganco in stil, kar omogoča popolno usklajenost z drugo vadbeno opremo. S kompletom RfX Essentials Bundle boste prejeli vse, kar potrebujete, da dvignete svojo fitnes rutino na višjo raven.

91,80 €* 108,00 €* (15% prihranek)
Prostostoječe noge za C*
Prostostoječe noge

81,74 €*
RfX Core Circle
Odkrijte svojo moč, gibčnost in stabilnost z našim RfX Core Circle, inovativnim pripomočkom, zasnovanim za nadgradnjo vaše pilates vadbe. Ta večnamenski Pilates Ring je idealen za izboljšanje moči, okretnosti, vzdržljivosti in ravnotežja. Izdelan je iz vrhunskih materialov, kar zagotavlja udoben in varen oprijem med vsemi vajami. Njegova robustna konstrukcija omogoča uporabo pri močnejših vadbenih oblikah, kot so HIIT in aerobika, hkrati pa ohranja eleganco, ki je potrebna za pilates.RfX Core Circle teža: 4.5 kg

79,00 €*
RfX Sculpt Weights
RfX Sculpt Weights so oblikovane za gradnjo mišične moči in oblikovanje telesa. Zasnovane so z mislijo na udobje in učinkovitost. S svojo edinstveno obliko se udobno prilegajo v dlani in omogočajo trden oprijem, kar zmanjšuje možnost drsenja med vadbo. Ne glede na to, ali jih vključite v svoje pilates vadbe ali jih uporabljate za krepitev rok, ponujajo prilagodljivost in udobje, ki ga potrebujete za izboljšanje svoje vadbe. Nežne linije in diskretna estetika se ujemajo z ostalo vadbeno opremo, hkrati pa zagotavljajo, da so tako funkcionalne kot privlačne.Vsak paket vključuje par utežk. Teža ene utežke: 2 kg.

69,00 €*
RfX Motion Weights
RfX Motion Weights so ključnega pomena za vsakogar, ki želi svoje treninge narediti bolj zahtevne in učinkovite. Narejene so iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje in dolgotrajnost, pri tem pa omogočajo enostavno prilagajanje različnim velikostim. Idealne so za povečanje intenzivnosti pri širokem spektru aktivnosti, vključno s pilatesom, aerobiko, HIIT treningi in jogo. Z našimi utežkami lahko preprosto nadzirate obremenitev in s tem izboljšate razvoj mišic ter dosežete boljše rezultate pri vaših fitnes ciljih. Njihova vsestranskost in prilagodljivost omogočata, da so primerne za vse, ne glede na raven pripravljenosti.Vsak paket vsebuje dve 1 kg utežki, kar je idealno za začetnike in izkušene uporabnike, ki si želijo dodatnega izziva med vadbo. V paketu je vključena tudi torbica za prenašanje utežk.

39,00 €*
Paket 3 elastik RfX
Iščete učinkovit pripomoček za izboljšanje svoje telesne pripravljenosti in oblikovanje svojega telesa? RfX paket elastik, znanih tudi kot "Booty Bands" je odlično orodje za vadbo, ki vam bo pomagalo doseči želene rezultate pri oblikovanju vaših mišic in povečanju moči. Paket vsebuje tri različne elastike z različnimi stopnjami odpornosti, ki so oblikovane za različne vrste vadbe in različne stopnje izkušenj. Vsaka elastika je izdelana iz visoko kakovostnega materiala, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo in udobje med vadbo. Elastike so trpežne in enostavne za uporabo.

36,00 €*
Blazina
Vadbena blazina je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje pilatesa, joge in fitnes treningov. Narejena je iz visokokakovostnega materiala TPE ter zagotavlja popolno udobje in podporo med vašo vadbo. Je lahka ter enostavna za shranjevanje in je idealna za vadbo v studio, doma ali na prostem.

25,00 €*
Leopard - ReformX elastika za trening zadnjice - MEDIUM
Barva: Leopard | Težavnost: Medium
ReformX je večnamenska elastika za funkcionalno vadbo, oblikovanje telesa kot tudi krepitev zadnjice in nog. Izdelana je iz bombaža z nedrsečo gumijasto notranjo podlago, ki ti omogoča kvaliteten in varen trening brez gubanja in drsenja elastike.Prejmeš jo v priročni embalaži in jo lahko enostavno odneseš kamorkoli. Obvezen pripomoček za v tvojo domačo telovadnico, fitnes ali na počitnicah, saj ti ne zavzame veliko prostora. Še posebej primerna je za uporabo v domači telovadnici ali na skupinskih vadbah. Doma, na dopustu, ali za popestritev tvojega ustaljenega treninga.Leopard ReformX elastika za trening zadnjice s srednjo stopnjo upora je stilsko dovršena in hkrati učinkovita za krepitev in oblikovanje mišic zadnjice ter stegen. Primerna za vadbo doma ali na poti.

15,01 €*
Elastika za pilates
Elastika za Pilates je zasnovana tako, da jo lahko uporabljate za različne vaje in gibalne aktivnosti. Ne glede na to, ali se ukvarjate s Pilatesom, jogo, krepitev mišic ali rehabilitacijo, vam bo elastika v pomoč. Naša elastika je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo in trpežnost. Elastiko za Pilates lahko preprosto pospravite v torbo ali nahrbtnik, kar vam omogoča vadbo kjerkoli in kadarkoli.

8,00 €*
RfX Balance Ball
Pilates žoga je odličen pripomoček pri rehabilitaciji, vadbi in sprostitvi. Izdelana je iz vzdržljivega in lahkega materiala, kar zagotavlja izjemno trpežnost in enostavno prenašanje. Pri rehabilitaciji služi kot odlično orodje za razbremenitev in sprostitev napetih mišic. Prav tako je nepogrešljiva kot opora pri sedenju v križu ali pod glavo, kar zagotavlja udobnost in pravilen položaj telesa.Je vsestranski pripomoček, ki ga lahko uporabite za: krepitev telesa, aktivacijo globokih mišic, ravnotežne vaje, raztezanje in tudi masažo.

8,00 €*
Masažna žogica
Masažna žogica omogoča, da sprostite napetosti v mišicah, izboljšate počutje ter dosežete večjo gibljivost. Z njo lahko sami masirate katerikoli del telesa, od vratu in hrbta do stopal. Natančno se prilega področju, kjer občutite napetost ali bolečino. S pritiskom in obračanjem žogice lahko natančno ciljate problematična področja, da dosežete takojšnje olajšanje. Masažna žogica je odlično orodje za terapevtsko masažo in sproščanje trigger točk. S pravilno uporabo lahko olajšate mišične vozle in zmanjšate bolečino.

8,00 €*