RfX Essentials Bundle

Šifra izdelka: rfx-essentials-bundle

91,80 €*

% 108,00 €* (15% prihranek)
ReformX price match guarantee
Pošlji povpraševanje
Paket RfX Essentials združuje dva naša najboljša izdelka: dve 1 kg RfX Motion uteži in dve 2 kg RfX Sculpt uteži, ki vam omogočata vse, kar potrebujete za izboljšanje vadbe in oblikovanje telesa. 

RfX Motion uteži za gležnje in zapestja so izjemno prilagodljive in se odlično prilagajajo vsaki vadbeni rutini, ne glede na to, ali izvajate pilates, aerobiko, vadbo HIIT ali jogo. Pomagajo vam povečati intenzivnost vadbe in krepiti mišice, ne glede na to, ali ste začetnik ali že profesionalni športnik. 

RfX Sculpt uteži so oblikovane tako, da se udobno prilegajo vaši roki. Odlične so za dodajanje v pilates rutino ali za krepitev mišic rok. Zaradi njihove pametne zasnove med vadbo ne bodo zdrsnila iz rok, kar vam zagotavlja stabilen oprijem.

Uteži RfX Motion in RfX Sculpt izžarevajo eleganco in stil, kar omogoča popolno usklajenost z drugo vadbeno opremo. S kompletom RfX Essentials Bundle boste prejeli vse, kar potrebujete, da dvignete svojo fitnes rutino na višjo raven.

Obvestilo: Vsa naročila bodo obdelana in odposlana konec maja. Za dodatne informacije ali pomoč nas kontaktirajte na info@reformx.si.