Filter
%
RfX All-In-One Bundle
Predstavljamo RfX All-In-One paket, ki združuje vse bistvene pilates pripomočke iz naše nove kolekcije pilates pripomočkov RfX in vam zagotavlja popoln nabor orodij za preoblikovanje celotnega telesa in izboljšanje zmogljivosti. V ta paket so vključene 1 kg uteži RfX Motion, ki so skrbno izdelane za intenzivnejšo vadbo in največji možni razvoj mišic. S svojo vsestransko zasnovo se brez težav vključijo v katero koli vadbeno rutino in ponujajo dinamičen način za povečanje moči in vzdržljivosti.Sledijo inovativne uteži RfX Sculpt s težo 2 kg, ki so oblikovane tako, da so namenjene specifičnim mišičnim skupinam in natančno izpopolnjujejo vašo postavo. Zasnovane so za udobje in učinkovitost, zagotavljajo odličen oprijem in stabilnost ter vam omogočajo, da z lahkoto oblikujete svoje telo.Komplet dopolnjujejo naši obvezni rekviziti za pilates: 4,5-kilogramski RfX Core Circle, 7-kilogramski RfX Balance Beam in  RfX Balance Ball. RfX Core Circle je vsestranski pripomoček, namenjen izboljšanju moči, gibljivosti in stabilnosti, RfX Balance Beam pa izboljša ravnotežje, funkcionalno pripravljenost in moč jedra. Ravnotežna žoga RfX pa služi kot vsestransko orodje za rehabilitacijo, vadbo in sprostitev, saj ponuja širok spekter uporabe, od krepitve in aktivacije globokih mišic do vaj za ravnotežje in raztezanja.Obvestilo: Vsa naročila bodo obdelana in odposlana konec maja. Za dodatne informacije ali pomoč nas kontaktirajte na info@reformx.si.

249,89 €* 293,99 €* (15% prihranek)
%
RfX Power Trio
Predstavljamo paket RfX Power Trio – vaš najboljši nabor orodij za izboljšano zmogljivost telesa. Združuje tri naše najboljše izdelke: dve 2 kg uteži RfX Motion, dve 2 kg uteži RfX Sculpt in 4,5 kg utež RfX Core Circle, ki vam zagotavlja vse, kar potrebujete za doseganje svojih fitnes ciljev.Uteži za gležnje in zapestje RfX Motion so zasnovane tako, da povečajo intenzivnost vadbe in maksimalno povečajo razvoj mišic. S svojo enostavno nastavljivo zasnovo se brez težav vključijo v katero koli vadbeno rutino, od pilatesa do treninga HIIT, ter vam pomagajo premikati svoje meje in hitreje doseči rezultate.Naslednje so naše inovativne uteži RfX Sculpt, ki so izdelane z ergonomsko natančnostjo, zagotavljajo udobje in oprijem ter stabilnost in nadzor med vadbo.Trio dopolnjuje naš krog RfX Core Circle, ki  je zasnovan za izboljšanje moči, gibljivosti in stabilnosti, zato je popoln dodatek k vaši rutini pilatesa. Izdelan je iz visokokakovostnih materialov in zagotavlja udoben in varen oprijem, ne glede na to, ali se ukvarjate z nežnimi vajami pilatesa ali bolj intenzivnimi treningi HIIT.S kompletom RfX Power Trio boste izkusili vrhunsko sinergijo moči, prožnosti in stabilnosti, kar vam bo omogočilo, da svojo pot v fitnes popeljete do novih višav.Obvestilo: Vsa naročila bodo obdelana in odposlana konec maja. Za dodatne informacije ali pomoč nas kontaktirajte na info@reformx.si.

158,95 €* 187,00 €* (15% prihranek)
RfX Balance Beam
RfX Balance Beam je zasnovana za izboljšanje vaše moči, ravnotežja in kondicije. Ta palica predstavlja dinamično orodje za aktivacijo vseh glavnih mišičnih skupin, hkrati pa ponuja raznolike možnosti uporabe. Zaradi svoje zasnove in teže, RfX Balance Beam ni namenjen le dvigovanju, ampak je tudi idealen za treninge, ki se osredotočajo na kontrolirane gibe, ki krepijo tako jedro telesa kot tudi spodnji in zgornji del. Svojo vadbo lahko prilagodite tako, da izkoristite težo palice za povečanje intenzivnosti vaj, ki so ključne za razvoj funkcionalne moči in boljšo telesno pripravljenost.Naš Balance Beam je izdelan iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo trpežnost in dolgotrajno uporabo. Njegova gladka, a trdna površina zagotavlja izvrsten oprijem, ki omogoča varno in učinkovito izvajanje vaših najljubših vaj. Svojo vadbeno rutino lahko zdaj razširite z vajami, ki jih prej niste mogli izvajati - vse z eno samo palico.Teža palice: 7 kg. Prosimo, upoštevajte, da bodo vsa prednaročila obdelana in odposlana ob koncu meseca maja. Za več informacij ali pomoč nas kontaktirajte na info@reformx.si.

99,00 €*
%
RfX Essentials Bundle
Paket RfX Essentials združuje dva naša najboljša izdelka: dve 1 kg RfX Motion uteži in dve 2 kg RfX Sculpt uteži, ki vam omogočata vse, kar potrebujete za izboljšanje vadbe in oblikovanje telesa. RfX Motion uteži za gležnje in zapestja so izjemno prilagodljive in se odlično prilagajajo vsaki vadbeni rutini, ne glede na to, ali izvajate pilates, aerobiko, vadbo HIIT ali jogo. Pomagajo vam povečati intenzivnost vadbe in krepiti mišice, ne glede na to, ali ste začetnik ali že profesionalni športnik. RfX Sculpt uteži so oblikovane tako, da se udobno prilegajo vaši roki. Odlične so za dodajanje v pilates rutino ali za krepitev mišic rok. Zaradi njihove pametne zasnove med vadbo ne bodo zdrsnila iz rok, kar vam zagotavlja stabilen oprijem.Uteži RfX Motion in RfX Sculpt izžarevajo eleganco in stil, kar omogoča popolno usklajenost z drugo vadbeno opremo. S kompletom RfX Essentials Bundle boste prejeli vse, kar potrebujete, da dvignete svojo fitnes rutino na višjo raven.Obvestilo: Vsa naročila bodo obdelana in odposlana konec maja. Za dodatne informacije ali pomoč nas kontaktirajte na info@reformx.si.

91,80 €* 108,00 €* (15% prihranek)
RfX Core Circle
Odkrijte svojo moč, gibčnost in stabilnost z našim RfX Core Circle, inovativnim pripomočkom, zasnovanim za nadgradnjo vaše pilates vadbe. Ta večnamenski Pilates Ring je idealen za izboljšanje moči, okretnosti, vzdržljivosti in ravnotežja. Izdelan je iz vrhunskih materialov, kar zagotavlja udoben in varen oprijem med vsemi vajami. Njegova robustna konstrukcija omogoča uporabo pri močnejših vadbenih oblikah, kot so HIIT in aerobika, hkrati pa ohranja eleganco, ki je potrebna za pilates.RfX Core Circle teža: 4.5 kgProsimo, upoštevajte, da bodo vsa prednaročila obdelana in odposlana ob koncu meseca maja. Za več informacij ali pomoč nas kontaktirajte na info@reformx.si.

79,00 €*
RfX Sculpt Weights
RfX Sculpt Weights so oblikovane za gradnjo mišične moči in oblikovanje telesa. Zasnovane so z mislijo na udobje in učinkovitost. S svojo edinstveno obliko se udobno prilegajo v dlani in omogočajo trden oprijem, kar zmanjšuje možnost drsenja med vadbo. Ne glede na to, ali jih vključite v svoje pilates vadbe ali jih uporabljate za krepitev rok, ponujajo prilagodljivost in udobje, ki ga potrebujete za izboljšanje svoje vadbe. Nežne linije in diskretna estetika se ujemajo z ostalo vadbeno opremo, hkrati pa zagotavljajo, da so tako funkcionalne kot privlačne.Vsak paket vključuje par utežk. Teža ene utežke: 2 kg.Prosimo, upoštevajte, da bodo vsa prednaročila obdelana in odposlana ob koncu meseca maja. Za več informacij ali pomoč nas kontaktirajte na info@reformx.si.

69,00 €*
RfX Motion Weights
RfX Motion Weights so ključnega pomena za vsakogar, ki želi svoje treninge narediti bolj zahtevne in učinkovite. Narejene so iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje in dolgotrajnost, pri tem pa omogočajo enostavno prilagajanje različnim velikostim. Idealne so za povečanje intenzivnosti pri širokem spektru aktivnosti, vključno s pilatesom, aerobiko, HIIT treningi in jogo. Z našimi utežkami lahko preprosto nadzirate obremenitev in s tem izboljšate razvoj mišic ter dosežete boljše rezultate pri vaših fitnes ciljih. Njihova vsestranskost in prilagodljivost omogočata, da so primerne za vse, ne glede na raven pripravljenosti.Vsak paket vsebuje dve 1 kg utežki, kar je idealno za začetnike in izkušene uporabnike, ki si želijo dodatnega izziva med vadbo. V paketu je vključena tudi torbica za prenašanje utežk.Prosimo, upoštevajte, da bodo vsa prednaročila obdelana in odposlana ob koncu meseca maja. Za več informacij ali pomoč nas kontaktirajte na info@reformx.si.

39,00 €*
Paket 3 elastik RfX
Iščete učinkovit pripomoček za izboljšanje svoje telesne pripravljenosti in oblikovanje svojega telesa? RfX paket elastik, znanih tudi kot "Booty Bands" je odlično orodje za vadbo, ki vam bo pomagalo doseči želene rezultate pri oblikovanju vaših mišic in povečanju moči. Paket vsebuje tri različne elastike z različnimi stopnjami odpornosti, ki so oblikovane za različne vrste vadbe in različne stopnje izkušenj. Vsaka elastika je izdelana iz visoko kakovostnega materiala, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo in udobje med vadbo. Elastike so trpežne in enostavne za uporabo.

36,00 €*
Blazina
Vadbena blazina je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje pilatesa, joge in fitnes treningov. Narejena je iz visokokakovostnega materiala TPE ter zagotavlja popolno udobje in podporo med vašo vadbo. Je lahka ter enostavna za shranjevanje in je idealna za vadbo v studio, doma ali na prostem.

25,00 €*
Leopard - ReformX elastika za trening zadnjice - MEDIUM
Barva: Leopard | Težavnost: Medium
ReformX je večnamenska elastika za funkcionalno vadbo, oblikovanje telesa kot tudi krepitev zadnjice in nog. Izdelana je iz bombaža z nedrsečo gumijasto notranjo podlago, ki ti omogoča kvaliteten in varen trening brez gubanja in drsenja elastike.Prejmeš jo v priročni embalaži in jo lahko enostavno odneseš kamorkoli. Obvezen pripomoček za v tvojo domačo telovadnico, fitnes ali na počitnicah, saj ti ne zavzame veliko prostora. Še posebej primerna je za uporabo v domači telovadnici ali na skupinskih vadbah. Doma, na dopustu, ali za popestritev tvojega ustaljenega treninga.Leopard ReformX elastika za trening zadnjice s srednjo stopnjo upora je stilsko dovršena in hkrati učinkovita za krepitev in oblikovanje mišic zadnjice ter stegen. Primerna za vadbo doma ali na poti.

15,01 €*
Masažna žogica
Masažna žogica omogoča, da sprostite napetosti v mišicah, izboljšate počutje ter dosežete večjo gibljivost. Z njo lahko sami masirate katerikoli del telesa, od vratu in hrbta do stopal. Natančno se prilega področju, kjer občutite napetost ali bolečino. S pritiskom in obračanjem žogice lahko natančno ciljate problematična področja, da dosežete takojšnje olajšanje. Masažna žogica je odlično orodje za terapevtsko masažo in sproščanje trigger točk. S pravilno uporabo lahko olajšate mišične vozle in zmanjšate bolečino.

8,00 €*
RfX Balance Ball
Pilates žoga je odličen pripomoček pri rehabilitaciji, vadbi in sprostitvi. Izdelana je iz vzdržljivega in lahkega materiala, kar zagotavlja izjemno trpežnost in enostavno prenašanje. Pri rehabilitaciji služi kot odlično orodje za razbremenitev in sprostitev napetih mišic. Prav tako je nepogrešljiva kot opora pri sedenju v križu ali pod glavo, kar zagotavlja udobnost in pravilen položaj telesa.Je vsestranski pripomoček, ki ga lahko uporabite za: krepitev telesa, aktivacijo globokih mišic, ravnotežne vaje, raztezanje in tudi masažo.

8,00 €*
Elastika za pilates
Elastika za Pilates je zasnovana tako, da jo lahko uporabljate za različne vaje in gibalne aktivnosti. Ne glede na to, ali se ukvarjate s Pilatesom, jogo, krepitev mišic ali rehabilitacijo, vam bo elastika v pomoč. Naša elastika je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo in trpežnost. Elastiko za Pilates lahko preprosto pospravite v torbo ali nahrbtnik, kar vam omogoča vadbo kjerkoli in kadarkoli.

8,00 €*