O NAS

Že od nekdaj smo močno vpeti v pilates svet, v našem studiju vadbe namreč izvajamo že vrsto let. Prav to pa nas je pripeljalo do začetka zgodbe s trgovino ReformX. Ko smo želeli studio opremiti s pilates opremo, smo ugotovili, da le-te v naši bližini praktično ni mogoče kupiti, kaj šele preizkusiti. Tako smo stopili v stik s priznanim angleškim podjetjem Align pilates, ki je bilo na podlagi naših referenc takoj pripravljeno na sodelovanje – tako smo dogovorili zastopstvo za Slovenijo in več okoliških držav. Align-Pilates ponuja obsežen nabor opreme za pilates studio, kot tudi inovativen izbor domačih reformerjev. Njihova oprema je priljubljena med pilates trenerji in ljubitelji po vsem svetu. Align-pilates je brez dvoma znamka, ki vas s svojimi reformerji ne bo razočarala.

Align Pilates reformer

Naša vizija je že od samega začetka jasna; ponujati zgolj opremo najvišje kakovosti in strankam nuditi strokovno pomoč pri izbiri le-te. Glede na to smo kasneje našo ponudbo razširili in nadgradili še z enim sodelovanjem, in sicer svetovno znanim ameriškim podjetjem Keiser, ki izdeluje eno izmed najbolj kvalitetnih fitnes oprem nasploh. Uporabljajo jo vrhunski športniki posamezniki, najuspešnejši športni klubi ter najprestižnejši vadbeni centri.

Keiser indoor bike M3i

Ker smo si želeli naš asortiman opreme razširiti tudi v nekaj drugačnega in inovativnega, predvsem pa lepega smo se odločili, da v ponudbo vključimo tudi nemško znamko NOHrD. Njihova glavna usmeritev je ustvarjanje elegantne, trajnostne in uporabniku prijazne opreme za fitnes. Njihova edinstvena filozofija vključuje združevanje funkcionalnosti, dizajna in trajnosti, kar ima za posledico izjemno kakovostno opremo, ki je primerna za vsakogar.

NOHrD treadmill

Za vse tekaške navdušence ponujamo impresivne tekaške steze izjemne kvalitete znamke Woodway. Njihove tekaške steze so opremljene s tekalno površino, ki je izdelana iz visoko kakovostnih materialov in nudi odličen oprijem tudi pri visoki hitrosti. Poleg tega pa je površina tekaške steze oblikovana tako, da zmanjšuje pritisk na sklepe, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe.

Woodway treadmill

V zadnjem času se je notranje kolesarstvo izkazalo za priljubljeno obliko vadbe, ki jo lahko izvajate kjerkoli in kadarkoli. Inovativna športna znamka Wattbike je vodilna na tem področju, saj ponuja visokokakovostna notranja kolesa, ki jih uporabljajo tako profesionalni kolesarji kot tudi ostali vrhunski športniki v atletiki, nogometu in hokeju. Njihova kolesa so zasnovana tako, da zagotavljajo realistično kolesarsko izkušnjo, s čimer se lahko uporabniki pripravljajo na kolesarske dirke ali preprosto ohranjajo svojo kondicijo. Wattbike ni zgolj kolo temveč skoraj da obvezna oprema pri vrhunski pripravi športnikov in rekreativcev.

Wattbike indoor bike

V naši ponudbi ne manjkajo niti visoko kvalitetni specialni letveniki s podpisom avstralskega podjetja Fuse Ladder. Gre za razmeroma nov in inovativen produkt v svetu vadbene opreme.

Poskrbeli pa smo tudi za dostopnost manjših, a zato nič manj pogrešljivih vadbenih dodatkov znamke RfX (pilates in fitnes), kot so elastični vadbeni trakovi, pilates žoge in blazina. Slednje so nepogrešljiv dodatek tako pri uri pilatesa, joge, funkcionalne vadbe in celo pri nekaterih oblikah plesa. V naši ponudbi najdete tudi Rower RfX - veslaški simulator, ki simulira pogoje veslanja na vodi. S svojo napredno tehnologijo in vzdržljivim dizajnom ponuja neprimerljivo vadbeno izkušnjo, ki vam bo pomagala doseči vaše fitnes cilje hitreje in lažje kot kadarkoli prej.

RfX rower

Z veseljem vas vabimo, da obiščete naše razstavne prostore in si ogledate široko paleto opreme, ki jo prodajamo. V pilates centru INI-MINI v Brezovici pri Ljubljani si lahko ogledate in preizkusite opremo znamk Align pilates in RfX. V fitnes centru Bodifit v Mengšu pa boste našli vrhunsko opremo znamk Woodway, Keiser in Wattbike.

Ker je vsa oprema, ki jo ponujamo, najvišje kakovosti, je tako primerna za profesionalno in domačo rabo, pa tudi za rehabilitacijo. Svojim strankam nudimo popolno podporo pri svetovanju, pri čemer jim vedno svetujemo zgolj nakup opreme, ki je za njih najbolj primerna in jim bo nudila največ – gre za eno izmed naših načel, ki se ga bomo strogo držali tudi v prihodnje. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, smo vam za pomoč vedno na voljo!

Ekipa ReformX.si